Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (4.10 secunde)
Agentii economici care vor parteneriate cu Loteria Romana isi pot deschide agentii mandatare, pentru care compania ofera comisioane din vanzari intre 7 si 14%, in timp ce pentru vanzarea pariurilor in cota fixa comisionul este de 5%, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale Loteria Romana.
Credit Europe Bank practica o dobânda de 15,9% la lei, fixa în primul an, apoi variabila, la creditul de nevoi personale "Avantaj Instant".
Mai exact, noile norme in vigoare obliga bancile sa practice o dobanda variabila la credite pe formula EURIBOR la trei sau sase luni, plus marja bancii, care este fixa.
De asemenea, mediul de afaceri a propus ieri guvernului sa fie limitata obligatia de a plati impozit pe profit sau pe venit in suma fixa la un anumit grad al cifrei de afaceri a microintreprinderii si acesta sa fie de minimum 12.000 de euro (cu exceptia imobiliarelor si a celor care activeaza in domeniul restaurantelor si producerii de bauturi alcoolice).
La ofertele in euro, toate ratele sunt calculate in functie de Euribor la 3, 6 sau 12 luni, la care se adauga o marja fixa, iar dobanzile anuale efective pornesc de la aproximativ 5,5% pana la aproape 14%.
Potrivit surselor, la ofertele in euro, toate ratele sunt calculate in functie de EURIBOR la 3, 6 sau 12 luni, la care se adauga o marja fixa, iar dobanzile anuale efective pornesc de la aproximativ 5,5% pana la aproape 14%.
o camera video fixa si una mobila, montate pe stalpii de iluminat existenți; ... o camera video fixa si una mobila, montate pe unul din stalpii de iluminat;
Un document oficial obtinut de Mediafax releva, printre altele, ca salariile bugetarilor ar urma sa includa atat o suma fixa, cat si o parte variabila, care va depinde de performantele profesionale individuale ale angajatilor.
Spre deosebire de celelalte posturi, care au o durata fixa, postul Sinpetrului are o durata variabila, in functie de data variabila a Pastilor.
Manifestarile clinice sunt caracterizate prin delir (idei de persecutie, gelozie, teama de a fi otravit, idei hipocondriace), halucinatii (auditive, aud voci, primesc ordine imperative sau alte persoane le citesc gandurile, vad lucruri inexistente, senzatia ca sunt urmariti, simt mirosuri neperceptibile de catre anturaj), tulburari afective, pierde contactul afectiv cu familia si cei apropiati, rade la auzirea vestilor proaste, tulburari de comportament, comportament bizar (gesturi deplasate, examinare fixa, prelungita in fata oglinzii, refuzul de a fi atins sau de a atinge alte persoane, dezorientare temporo-spatiala,automutilare,gesturi repetitive), alterarea personalitatii, lipsa de vointa, lipsa de logica si neconcordanta cu realitatea, confuzii de idei (bolnavul traieste intre doua lumi, neputand sa-si mai dea seama care este cea reala), tulburari psiho-motorii (imobilitate corporala, crisparea fetei, privire fixa si rece, stereotipii gestuale, automatisme, mutism, bolnavul desi in stare constienta sta nemiscat, nu vorbeste sau poate trece intr-o stare de agitatie, impulsivitate, agresivitate, tulburari ale vointei cu lipsa de initiativa, bolnavul cade intr-o stare de marasm si decadere din punct de vedere social.
• Modificarea anuala a cuantumurilor alocatiei prin indexare cu rata inflatiei sau majorare in raport cu posibilitatile bugetare de sustinere, pana in anul 2009 • Includerea din anul 1999 in categoria beneficiarilor si a tinerilor care au implinit varsta de 18 ani, dar care urmeaza cursurile liceale sau profesionale • Din 2006, in baza Deciziei Curtii Consitutionale nr 277/2006 eliminarea conditiei de frecventare a cursurilor de invatamant de catre copiii de varsta scolara • Din anul 2008 preluarea integrala a platii alocatiilor de catre MMFPSPV • Incepand cu 2012 raportarea cuantumului la Indicatorul Social de Referinta (ISR = 500 lei) In prezent, aceasta alocatie, dupa cum stiti, este reprezentata de o suma fixa in cuantum de 42 lei, o suma foarte mica.
Marea Britanie, Irlanda si Portugalia vor reveni la ora GMT, in timp ce Spania, Austria, Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Luxemburg, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia si Olanda vor fixa ceasurile la ora GMT+1.
Concret, hotelierii si proprietarii de baruri si restaurante vor achita o suma fixa in fiecare an, pe baza unor criterii simple si clare.
Trecerea de la ora de vara nu va fi simultana in toate tarile, din cauza diferentei de fus orar.Trei tari din UE (Marea Britanie, Irlanda si Portugalia) vor reveni la ora UTC, in timp ce Spania, Austria, Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Luxemburg, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia si Olanda vor fixa ceasurile la ora UTC+1.
Un spital din Braila a fost lasat fara telefoania fixa dupa ce hotii au furat un cablu de telecomunicatii. Potrivit politistilor, hotii au furat cablurile direct din reteaua de canalizare din zona spititalului si au fugit
Primarul General a declarat ca primul sau obiectiv va fi atragerea de resurse pentru finantarea proiectelor mari de infrastructura, “fie ca vorbim de canalizare, de retea de apa, de gaze, de electricitate, de telefonie, fie ca vorbim de infrastructura stradala, parcari si chiar salubrizare“.
Patru companii din Austria, Marea Britanie, Africa de Sud, respectiv, India, si-au exprimat interesul pentru operatorul roman de telefonie mobila Cosmorom, sustine Adriana Ticau, ministrul din cadrul comunicatilor.
De asemenea, ambele localitati dispun de infrastructura rutiera si feroviara, de sistem centralizat de alimentare cu apa, gaze naturale si electricitate, precum si de servicii de telefonie.
In plus, directorul general al companiei spune ca o investitie in valoare de 38 de milioane de euro s-a dus pe apa sambetei dupa ce statul a vandut unui operator de telefonie mobila o frecventa pe care o folosea Romtelecom.
Tot acest razboi la nivel inalt are loc in contextul in care romanii platesc printre cele mai mari tarife pentru a beneficia de telefonie mobila.
google-analytics.com